Este clar, flacăra violetă nu acţionează doar în capitală, asupra personalităţilor de prim rang în ale politicii ci şi în comune mai mici, aparent lipsite de importanţă.

Iată deci, un exemplu local, unde forţele care au ricoşat din trupul mult-încercatului candidat Geoană, au ajuns aici, la noi şi l-au înflăcărat peste poate pe cel mai important ales local, primarul din Drăgoteşti – Dolj.

Dovadă în acest sens, stă scrisoarea acestuia către câţiva dintre supuşii săi, nişte privatizaţi care având mentalitate de farmacişti, au îndrăznit să deschidă o farmacie, după care chiar au deschis-o.

În această scrisoare, înnobilată cu antetul primăriei Drăgoteşti în partea de sus (sic!) şi cu ştampila rotundă în partea de jos, primarul – indignat, se vede, zice că destinatarul cel privatizat ar fi „amestecat nişte chestiuni de legalitate cu politica” şi că „doar dracul şi l-ar dori ca … activist”. Ca să înţelegem până la capăt, nu ne mai rămâne decât să aflăm care pe la ce partid este. Ca indiciu intermediar, aflaţi doar că Drăgoteştiul nu este comuna natală a Corinei Drăgotescu, ci mai mult decât atât: este una din comunele din colegiul lui Geoană.

Se vede că flacăra violetă a scăpat de sub control …

Reclame