Regina Ana a României s-a născut la 18 septembrie 1923, ca fiică a Principelui René de Bourbon-Parma și a Principesei Margareta a Danemarcei.

Din 1948, este soția Maiestății Sale Regele Mihai al României. Prin urmare, în aceste ultime zile de vară, Alteța Sa Regală, Regina Ana, împlinește frumoasa vârstă de 87 de ani. Un astfel de moment aniversar trebuie să fie pentru noi toți și un moment de bilanț.

Poate că unii vor spune că sunt răutăcios, dar privind în urmă, cred că nu greșesc cu nimic dacă afirm că țara noastră a irosit încă o dată, douăzeci de ani de evoluție. Timpul trecut nu a trecut cu folos nici pentru România și nici pentru români. Suntem siliți să ne zbatem și pe mai departe într-o cloaca comunistă recondiționată, cu un sistem de valori răsturnat, cu oameni care nu mai au perspective și care nu mai luptă pentru că nu mai au de ce …

Așadar, nu pot să nu îmi pun o întrebare legitimă: Cum ar fi evoluat România, dacă în ianuarie 1990, în loc să îi dea puterea lui Ion Iliescu, țara noastră ar fi redevenit una dintre Monarhiile Europei ?

Reclame