Duminică, adică mâine, sunt alegeri la PDL Dolj. Eveniment important, deoarece candidează Vișan contra Berceanu. Primul este pupila dnei. Udrea, al doilea este de capul său, într-o acțiune care vizează nu doar controlul filialei, ci mai ales controlul Partidului Democrat.

Nu am nicio îndoială că Vișan s-a apucat de candidatură așa, ca să se afle în treabă, sau mai degrabă pentru că l-a obligat tanti-sa Udrea. Știe și el așa cum știe toată filiala pedeului că duminică după-masă, câștigătorul va fi Berceanu. Surprizele sunt puțin probabile, dar nu pot fi cu desăvârșire excluse.

Se știe, competiția de la Dolj nu are o miză locală ci una națională, pentru că una dintre reprizele meciului Udrea vs. BVB se va juca aici, la Craiova. De altfel, acesta este motivul pentru care actualul ministru Udrea și-a anunțat prezența pentru duminică la Craiova, nu atât pentru a-l susține pe Vișan cât pentru a-l înfrunta pe Berceanu.

Ce va fi, vom vedea ! Până atunci, la bursa pariurilor politice, meciul dintre Berceanu și Vișan nu mai prezintă interes, pentru că toată lumea are o singură opțiune. Câștigătorul îl vom afla duminică seara, iar dacă acela va fi Berceanu, cred că pentru tanti Udrea începe sfârșitul.