Senatorul Cătălin Voicu este liber ! Iscusința avocaților, nevinovăția sa, sau poate ambele, au obligat instanța la această decizie.

Așteptam de mult știrea, mai ales după ce instanța a decis cu ceva timp în urmă eliberarea lui Antonie Solomon, ce-i drept după „numai” șase luni de arest, spre deosebire de Cătălin Voicu, dezavantajat cu un an și patru luni petrecute în spatele gratiilor.

Chiar mi se părea nedrept ca primarul Craiovei să fie judecat în stare de libertate iar senatorul de București să-și petreacă timpul în închisoare. Nedrept era și ca Antonie Solomon să-și pregătească o nouă candidatură pentru funcția de primar, în timp ce Cătălin Voicu era silit să-și pregătească apărarea. De acum, amândoi se vor putea dedica planurilor de viitor.

Un singur lucru nu am înțeles: Voicu va putea merge la serviciu ? Va putea contribui la facerea de legi bune și drepte, așa cum prevede fișa postului ? Nu de alta, dar Solomon nu are voie să meargă la Primărie ca să administreze orașul. O astfel de situație ar deveni o nedreptate pentru Solomon …

Reclame