Căutând ceva interesant de văzut la TV (aș spune că este din ce în ce mai greu), dau peste imaginea alăturată.

Hm … privind-o, mi se pare că vorbește de la sine despre ce se întâmplă. Totodată, ne avertizează că nu trebuie să mai avem speranțe.

Deci, Zăvoranca povestește cum și-a tras-o cu unul Mirco. Nu știm dacă s-o fi divorțat sau nu de bietul Pepe, dar nici nu contează. La o oră de audiență pentru OTV, ăsta-i titlul !

Mai departe (sau mai jos), mesajele de pe ecran ne informează că dl. Dan Diaconescu se va consulta în curând chiar cu poporul, în Direct, desigur !

După ce m-am enervat o țâră, am constatat că pe ecran există totuși o logică: poporul avid să se consulte cu Dan Diaconescu, este încălzit în prealabil cu detaliile futaiului dintre Zăvorancă și Mirco-ăla. Probabil că doar așa va înțelege finețurile programului politic al DD-ului. Ce discuții despre deficit bugetar și sau soluții în administrația publică ? Nu ne trebuie așa ceva !

Ce-i mai grav, este că partidul lui Diaconescu, așa neînscris cum este și tot are 9 %. Probabil că după ce-l înscrie, o să aibă chiar 15 % și o să fie invitat să participe la viitoarea coaliție ce va administra România.

P.S. După cum se vede, ora afișată în dreapta jos este 00.46 și consultarea Diaconescului cu poporul nu începuse. Vă dați seama ce randament au avut a doua zi la serviciu cei care s-au consultat până la capăt ?

Anunțuri