Miron Cosma a anunțat înființarea unui nou partid: Partidul Social Democrat al Muncitorilor.

Hm … Care o fi diferența între PSD-ul Muncitorilor și PSD-ul lui Ponta, până mai ieri PSD-ul Iliescului ? Cred că niciuna, mai ales dacă mă gândesc la frăția indestructibilă dintre Cosma ca lider sindical și Iliescu ca lider politic.

Sper să nu sară vreun USL-ist să-l apere pe dl. Cosma și pe părintele său politic, Ion Iliescu. Dacă cineva a uitat, eu îmi mai aduc aminte că ultimul decret prezidențial semnat de Iliescu, în ultimele zile ale celui de al treilea său mandat (decembrie 2004), a fost pentru a-l grația pe tovarășul său de luptă împotriva partidelor istorice în special și a democrației în general. Despre mineriadele repetate nu mai vorbim, că am obosit. Nici despre prejudiciile cauzate României de această pereche nefastă, Cosma & Iliescu.

Dacă vreți să rememorați filmul grațierii dlui. Cosma din 2004, iată o foarte completă cronică aici.

P.S. Dacă Miron Cosma a reușit să pună pe tapet un PSD al muncitorilor, este cazul ca și alte categorii socio-profesionale să se implice. Trebuie să fim de acord că ne lipsește un PSD al intelectualilor și chiar un PSD al privatizaților ! Cine se oferă ?