Presupusa casetă cu Lia Olguța Vasilescu în ipostaze compromițătoare face deja vâlvă în Craiova și tinde să devină un subiect mai „hot” decât țeapa dată de Frunzăverde PD-ului. Prin urmare, încercând să mă documentez în chestiunea respectivă, ajung – cum altfel ? – și pe site-ul PNL-ului local. Să vedem, îmi zic, s-o fi dat vreun comunicat de încurajare ? Sau s-o fi dat vreo dezmințire de tip pixelu’ albastru ?

Când colo, ce să vezi ? Nici comunicat, nici dezmințire ! Ultimul tweet este din preajma ianuarie 2012 și se referă la o acțiune de la Crăciunul din 2011. În schimb, undeva pe site avem o invitație clară: „Implicate si tu”. Cine nu crede, să facă un click aici și să studieze personal.

Ca să fiu mai convingător, am făcut și o captură de pe ecran, pe care v-o prezint cu tristețe. Drept să vă spun, prin oraș circulau niște zvonuri privind nivelul intelectual al liderilor locali, dar nu le-am dat importanță, că doar știți vorba aia: politica nu știe carte ! Și totuși, nu se găsește cineva de la Organizația de Elevi (că profesori știu că nu prea mai sunt în partid) să tragă de mânecă vreun factor de decizie ?

P.S. Iar dacă se decide corecția cuvenită, dragi peneliști craioveni, vă rog să evitați formularea „Inplică-te și tu !”