2014 03 19 CEAstăzi, deputatul Cosmin Enea și-a anunțat mutarea sa din PNL în PSD. Nu pleacă singur, ci însoțit de câțiva dintre primarii PNL din județ, în special din colegiul reprezentat în Camera Deputaților de Mihai Voicu și respectiv în Senat de Mario Ovidiu Oprea. Ca să fie și mai clar cât de gravă este această întâmplare, voi preciza că Voicu este actualul președinte al PNL Dolj, iar Oprea este cel care l-a precedat.

Despre deznodământul de azi se știe de mai mult timp, dar mereu s-a ascuns gunoiul sub preș. Din păcate, în PNL Dolj s-a strâns atât de mult gunoi încât astăzi a răbufnit.

Pentru mine este (încă) o dovadă a managementului politic defectuos care se practică în filiala din Dolj. Sperc că măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, conducerea centrală să reacționeze. Iar reacția poate fi una singură: demiterea întregii conduceri județene, înfruntând riscul de a obține rezultate slabe în alegerile pentru Parlamentul European.

În timp, am dat nenumărate semnale referitoare la situația cu care se confruntă organizația. Îmi pare rău că nu au fost luate în seamă, poate că întâmplarea de azi nu ar fi avut loc …

P.S. Ce se întâmplă azi este doar partea văzută a aisbergului. Spun asta, pentru că mulți alții vor rămâne în PNL chiar dacă vor concubina și pe mai departe cu PSD.