Fotografia de mai jos circulă liber pe net și este una dintre ilustrațiile care însoțesc mitingul de azi din fața Parlamentului. Întrucât mi s-a părut mai interesantă decât altele, v-o propun tuturor spre studiu și analiză. Eu am de făcut doar trei observații, dar alții sunt liberi să mai adauge și altele.

2015 09 Miting PDL

Prima observație este că la mitingul împotriva penalului Victor Ponta a participat și penalul Marian Zlotea. Acesta s-a remarcat pentru că a abuzat de funcția sa de președinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare, pentru a procura diverse produse alimentare folosite ulterior ca pomană electorală. Din acest motiv dl. Zlotea a fost trimis în judecată împreună cu complicii săi, mai mulți directori și inspectori ai instituției. Cine vrea să se documenteze pe subiect, click aici !

A doua observație este referitoare la distinsul domn Predoiu. Ca un adevărat prim-ministru care va fi, dânsul nu se obosește să-și țină singur umbrela, importanta misiune fiind încredințată vreunui membru important, viitor secretar de stat care va fi.

În sfârșit, cea de a treia observație este că al treilea om din rândul întâi este un domn deputat PNL, fost PD-L. Pentru cine nu știe, dânsul se numește Marius Rogin și a dobândit o oarecare notorietate atunci când a încercat să legifereze ca ziua de naștere a oricărui individ să devină o zi liberă pentru acel individ.

În loc de concluzie, mitingul de azi a fost populat mai degrabă cu PDL-iști, și de aici mi-a rezultat și titlul.