De câțiva ani, bloggerii craioveni au întâlniri mai mult sau mai puțin lunare, ocazie cu care schimbă păreri, fac fotografii, stabilesc obiective, ba chiar își fac și cadouri, așa cum s-a întâmplat la ultimul „meeting”, cel din decembrie.

Din fericire, m-au băgat și pe mine în seamă ! Nu doar pentru că sunt unul dintre bloggerii craioveni, dar și pentru că activitățile mele se înscriu în preocupările lor, legate de promovarea producătorilor craioveni și a micii industrii locale. Prin urmare, iată-mă gazdă propusă pentru o vizită de lucru, intitulată „degustare de caiete”, probabil cu amintirea precedentei acțiuni, o binefăcătoare degustare de vinuri !

Alătur și eu câteva fotografii făcute în incinta fabricii de caiete, precizând că am fost foarte bucuros să arăt prietenilor mei cum se produc caietele, registrele, dosarele, bloc-notesurile și mai ales agendele și calendarele, că doar suntem în plin sezon.

Fabricat la Craiova 07

  • prima oprire a grupului a avut loc lângă mașina pentru produs caiete. Este un echipament foarte complex: se alimentează la un cap cu bobine de hârtie care cântăresc 5-600 de kg., iar în celălalt cap ies caietele gata de vânzare, după cum se vede !

Fabricat la Craiova 06

  • interes la mașina de cașerat. În momentul fotografierii, tocmai făcea coperți pentru un nou lot de agende. Dar cu același echipament se pot face și coperțile de registru.

Fabricat la Craiova 05

  • multă lume crede că mașinile de cusut sunt folosite doar în fabricile de confecții. Uite că sunt folosite și pentru producerea agendelor !

Fabricat la Craiova 01

  • Iată și fotografia de grup, după finalizarea circuitului !
Reclame