Există cel puțin un cetățean al Craiovei care nu crede că primăria orașului mi-a transmis o listă a clădirilor identificate cu risc seismic, deși lista în cauză am prezentat-o într-o conferință de presă.

Ba mai mult, cetățeanul cu pricina mai susține și că m-ar fi prins cu minciuna. Deși îl citează pe viceprimarul Genoiu în sprijinul afirmațiilor sale, bietul de el nu este explicit nici care ar fi minciuna, nici cine m-ar fi prins cu presupusa minciună.

Așadar, ca să clarificăm lucrurile, vă prezint tuturor documentele despre care omul ăla zice că nu ar exista:

Primul este adresa primăriei, semnată (și) de dna. Vasilescu în care se face referire la anexa în care sunt specificate clădirile cu risc seismic.

Adresa Primarie

Cel de al doilea document, este chiar anexa în cauză. După cum se vede, la punctele 9, 10 și 11, figurează spitalul Filantropia. În ce privește existența expertizei tehnice, lucrurile sunt clare: conform documentului emis de primărie, în toate cele trei situații, expertiza lipsește. De asemenea, măsuri de consolidare nu există în două cazuri din trei, după cum pentru poz. 11 se precizează că nu a fost obținută Autorizația de Construire.

Lista Primaria Craiova

P.S. Sunt sigur că inițiativa de mai sus este doar o tentativă de băgare în seamă a dlui. viceprimar Genoiu și că dna. Olguța Vasilescu nici nu-i la curent cu întâmplarea. Din acest motiv o rog pe cea din urmă să-i atragă atenția dlui. vice să fie mai documentat când se exprimă pe astfel de subiecte.

În egală măsură, îl rog și pe dl. Genoiu să mă întrebe personal când are vreo nelămurire. Sunt gata să-l ajut în orice privință.

Reclame