Bitmap in Leul.cdr

Dragi prieteni, dragi foști colegi !

Mai avem puțin timp și vom intra în ceea ce numim „campania electorală”. De fapt, o perioadă în care va avea loc sedimentarea opțiunilor craiovenilor față de candidații aflați în competiție, urmată de alegerea noului primar al Craiovei.

Știu că mulți dintre voi așteptați acest moment cu nerăbdare. Pentru cei aleși, este un moment de bilanț pentru activitatea și eforturile depuse de-a lungul unui mandat și prin urmare, o confirmare din partea electoratului. Pentru cei noi, este momentul intrării în competiție, scopul final fiind câștigarea primăriilor sau după caz – a cât mai multe poziții de consilieri locali în localitățile județului.

Mai știu că dorința tuturor este să reafirme potențialul liberal de care dispune județul Dolj și care – din nefericire – nu a fost niciodată utilizat la valoarea sa.

Dar mai știu și că există mari nemulțumiri, rezultate îndeosebi din proasta gestionare a procesului de fuziune forțată între Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal. Multe din aceste nemulțumiri sunt justificate și le înțeleg, întrucât provin din probleme reale lăsate nerezolvate.

În schimb, nu pot înțelege și nu pot accepta faptul că în multe cazuri se trece cu prea mare ușurință peste oameni care au activat din greu pentru liberalismul doljean, de multe ori chiar împotriva celor care astăzi sunt socotiți colegi.

În acest context, demisia copreședintelui Mihai Voicu este un tardivă și lipsită de valoare. Ar fi fost bine ca acest lucru să se fi întâmplat cu ani în urmă, atunci când domnia sa începuse să folosească partidul pentru satisfacerea intereselor personale sau ale grupului său de fideli. La proba timpului, s-a dovedit că mulți dintre aceștia au fost nevoiți să dea socoteală în justiție pentru felul în care s-au achitat de îndatoririle care le-au fost încredințate. Nu mă îndoiesc că și alții vor urma în perioada imediat următoare.

Iată de ce, vă adresez tuturor un apel sincer !

Veniți alături de noi, veniți alături de Mișcarea Liberală. Aici veți găsi vechi prieteni și colegi, dar mai ales veți găsi un partid tânăr, mobil, gata de luptă, în care jumătățile de măsură nu sunt acceptate. Veți găsi un partid liberal în care principiile sunt respectate cu rigurozitate. Veți găsi oameni cu care veți lucra cu plăcere. Veți găsi liberali !

În plus, în persoana mea veți găsi și un candidat pentru Primăria Craiovei gata să ducă competiția grea pe care o presupune participarea în alegeri, mai ales că scopul nostru nu este de a satisface orgolii de partid sau dreptul de a exercita influențe dubioase în împâslitura de afaceri conectate la bugetul local.

Dimpotrivă ! Scopul nostru, declarat și susținut cu orice ocazie, este de a scoate orașul nostru de sub dominația intereselor de clan, pentru a-l reda craiovenilor.

Avem posibilitatea să facem asta, așa că vă rog: plecați de lângă Pavel Badea nu doar pentru că nu are nicio șansă, dar mai ales pentru că el este candidatul stabilit la masa verde de demisionarul de ieri Mihai Voicu și încă-primarul Olguța Vasilescu.

Acum Voicu a plecat dar Badea a rămas ! Iar dvs. începeți să înțelegeți că rolul acestei candidaturi nu a fost și nu este câștigarea primăriei ci consolidarea intereselor de clan

Așadar, veniți alături de mine, alături de Mișcarea Liberală, pentru că noi avem nu șansa ci posibilitatea de a învinge.

Cu mult drag,

Dan Horațiu Buzatu

Candidatul Partidului Mișcarea Liberală pentru Primăria Municipiului Craiova