Da, dragă Olguța, chiar vin alegerile !

Asta înseamnă că oamenii din Craiova vor să audă și să compare ce spun candidații pentru primărie, categorie din care atât eu cât și dvs. facem parte.

Știți prea bine că în această perioadă s-au organizat câteva dezbateri. Prima dintre ele, cea pornită de Alege TV și Gazeta de Sud. Nu ați venit la niciuna dintre cele trei runde în care s-a vorbit serios și organizat despre problemele Craiovei, multe dintre ele rezultate și din neglijențele dvs.

Cea de a doua, organizată de Pro Democrația, s-a bucurat de același dispreț funciar: am fost prezenți câțiva, dar nu și dvs. Ca să vă parafrazez sloganul electoral, aroganța continuă …

În fine, mai zilele trecute, s-a mai petrecut o dezbatere, gazda fiind o asociație patronală cu anvergură națională. Poate și din cauză că asociația cu pricina se numea UNPR (Uniunea Națională a Patronatelor din România), de această dată ați catadixit la o reacție și l-ați trimis pe unul dintre viceprimari să vă reprezinte. Nu știu dacă dânsul v-a spus, dar cu excepția aliatului dvs., ceilalți nu i-am acceptat prezența. Atitudinea noastră s-a întemeiat pe faptul că dezbaterea trebuia onorată de candidații partidelor pentru primărie și nu de personaje din echipa dvs. de lăudători.

Dar doamnă Olguța, mai aveți o șansă ! Pronia a aranjat lucrurile cum nu se poate mai bine, iar dacă nu vi se întâmplă vreun necaz cu DNA-ul, v-aș ruga să lăsați orice altceva și să fiți prezentă la întâlnirea electorală programată de DIGI 24 pe data de 31 mai.

Vor fi prezenți doar doi candidați, eu și dvs. ! Prin urmare, vom putea discuta serios despre ce s-a făcut și ce nu s-a făcut în Craiova ultimilor patru ani. Și mai ales, vom putea discuta și despre ce se va face în următorii patru ani.

Zău, lăsați aroganța, suficiența și acreala și veniți ! Veniți să stăm de vorbă despre Craiova ! Mii de oameni vor să facă o diferență și nu-i puteți lipsi de această șansă !

P.S. Nu-l mai trimiteți pe dl. Dan Dașoveanu și nici alți înlocuitori. Vi se diluează mesajul și nimeni nu are nevoie de o Hexi – Campanie electorală. Îmi pare rău pentru el, deoarece cu ani în urmă era un om deosebit. Nu știu ce i-ați făcut de când s-a aciuit prin PSD, dar a împrumutat prea mult din comportamentul dvs. pentru a mai fi acceptabil.