Cu ceva timp în urmă, ziceam că dna. Olguța Vasilescu va renunța la primărie și va candida pentru un loc în viitorul parlament. Motivul ? Evident, pentru a căpăta imunitatea de care are atât de multă nevoie.

Cum data alegerilor a fost stabilită, anunțul candidaturii dnei. primar nu a întârziat să apară, confirmând astfel zvonurile care circulau încă din perioada alegerilor locale. Doar că, în mod inexplicabil, într-o postare pe contul propriu, distinsa se miră afișând inocența:

„Cica eu candidez pentru imunitate! Care imunitate, din moment ce dosarul meu e deja in instanta?”

Păi vă spun eu, dnă. primar: dosarul din instanță se referă doar la un set de nereguli comise în perioada mandatului dvs., respectiv cele patru infracțiuni de luare de mită, spălarea de bani și cu voia dvs., ultima dintre ele, chestiunea fațadelor.

Mai sunt multe alte nereguli, iar dvs. știți foarte bine că procurorii le studiază. Pentru acestea noi aveți nevoie de imunitate, adică pentru situația previzibilă în care se va cere din nou reținerea urmată de arestare.

Așadar, nu mai încercați să induceți în eroare opinia publică ! Adevărul este că aveți nevoie de imunitate, iar soluția pe care ați găsit-o este dobândirea unui mandat de parlamentar …

Pe de altă parte, afirmați veți candida doar pentru că „vreți un scor bun pentru PSD” și doar ca să vă puteți „exprima în campanie”, urmând ca la încheierea campaniei să rămâneți în primărie. Vă atrag atenția că aceste afirmații sunt un anunț public că intenționați să vă înșelați și să vă mințiți alegătorii.

Spun asta, pentru că din spusele dvs. se înțelege că vă puneți pe listă doar ca să trâmbițați diverse proiecte (autostrada Craiova – Pitești va fi cu siguranță unul dintre ele), să suciți mintea oamenilor și să vă voteze. Apoi, după ce votul va fi mers către dvs., vă veți retrage pentru a-i face loc nu următorului de pe listă, ci vreunui obscur ocupant al locului cinci-șase.

Și tot mai susțineți că nu înșelați craiovenii ? Hmm …

P.S. Pentru că observ că-mi citiți postările, vă rog ceva: lăsați prostiile și faceți câteva lucruri importante. Începeți prin a chema arhitecții orașului la o dezbatere despre Planul Urbanistic General. Apoi faceți de urgență o evaluare a clădirilor cu risc seismic din Craiova. Aveți în vedere în special Colegiul Carol și Spitalul Filantropia.

Iar dacă mai vreți și alte idei bune, citiți-mi blogul, nu doar postările.

Sursa foto: http://www.punctochit.info